Spontánní výletování - tentokrát Krkonoše ♥

neděle 19. listopadu 2017

Miluji se jen tak sebrat a odjet. Sbalit do batohu jen to nejnutnější a být svobodná. Rozmýšlet se až na cestě, do které uličky zatočím a kterou naopak nenavštívím. Do jakého obchodu se podívám nebo jaké zákoutí lesa prozkoumám. Nepřemýšlím nad tím, kam pojedu nebo co tam budu dělat. Zkrátka jedu.




Při těchto výletech se cítím svobodně, získávám energii a užívám si to "prostě jsem teď a tady".
S blížící se zimou se začínám tešit na sníh čím dál víc. Sice jsem asi jediná v okolí, kdo má ze sněhu takovou radost, ale i tak se mi podařilo vytáhnout pár lidí semnou.



Plán byl jet do Krkonoš. Nakonec jsme po detailnějším zkoumání, zjistili, že v Peci pod Sněžkou to se sněhem vypadá docela nadějně a tak jsme se vydali tímto směrem.



Vyrazili jsme v 9:00 a klasická Verča se rozhodla, že pojedeme přes všechny prdelky, jelikož google mapy ukazovali, že je to kratší. Nevěřte google mapám..!
Z 130 km bylo najednou 200 km a když jsme se objevili na jednom místě podruhé, usoudili jsme, že je něco asi špatně. Potom co jsme projeli ty nejmenší městečka, dostali jsme smyka na poli a vymotali se ze všech serpentýn, se nám nakonec podařilo dojet až na místo. To bylo kolem 13:00 hodiny.



Dostali jsme se někam do areálu, kde ještě nezačala sezóna. Nechali jsme zde auto, vzali batohy a vydali se směrem vzhůru do kopců.



Užili jsme si nádherné přírody a zimní krajiny a trochu i sluníčka. Dali jsme si teplý čaj z termosky a sušenky na posilnění a cestou zpět jsme málem zmrzli, jelikož se začal zvedat studený vítr.
S jídlem jsme moc úspěšní nebyli. Chtěli jsme si dát něco teplého na zahřátí, než pojedeme, a i když sezóna ještě nezačala, bylo všude plno. Vyrazili jsme tedy kolem 16:00 k domovu a byli doma kolem 19:00 hodiny.





Chtěla bych vás trochu inspirovat, že cestovat můžete i když nemáte skoro žádné peníze. Potřebujete jen to nejnutnější a věřte, že si vystačíte i s maličkem, abyste byli šťastní. Každý den je velká příležitost. Chopte se ji a vzhůru do toho!



Jaký byl váš víkend? ♥
Mějte se a smějte se :) Canli :) 

3 komentáře

Děkuji všem za komentář, připomínku, názor nebo vaši podporu ♥

Instagram @canliblog

© Canli. Design by FCD.